Menu
0
Snelle en discrete verzending
100% Discrete betaling verpakking & verzending!
Afhaal locatie post NL beschikbaar
De beste poppers voor de laagste prijs
05Feb2024
Lustopwekkend eten:

Lustopwekkend eten:

Dit moet je eten om geil te worden

Lustopwekkend eten is niet alleen ontzettend lekker, maar zorgt er ook nog eens voor dat je opgewonden kunt worden. Met dit type eten breng je jouw seksleven weer op niveau, net zoals bij lustopwekkende middelen, zelfs nog voor het toetje op tafel komt. Deze blog zal een overzicht geven van 13 producten, die het libido weten te verhogen.

Delicatesse en lustopwekkend

Oesters zijn een lustopwekkend type eten, want zij bevatten fosfor en dit is wel een zeer lustopwekkend stofje. Datzelfde geldt ook voor zink, een mineraal dat belangrijk is voor de productie van testosteron. Zink zorgt voor een hogere spermaproductie dientengevolge en meer vruchtbaarheid.

Niet voor zoenen maar wel voor seks

Knoflook laat je misschien wel uit je mond stinken, maar in knoflook zitten zwavelhoudende stofjes en een aantal antioxidanten. Deze zaken zorgen voor een lustopwekkende en stimulerende werking. Ook zorgt het voor een verbeterde bloedcirculatie, dus stimuleert het bij mannen een erectie.

Goed voor dorst en seks

Watermeloenen zijn niet alleen in de zomers lekker om de dorst te lessen. Deze vrucht zou volgens onderzoekers ook goed zijn voor de zin in seks. Deze fruitsoort bevat namelijk citrulline en arginine. Deze stoffen zorgen voor de productie van stikstofoxide, dat zorgt voor de ontspanning en verwijding van bloedvaten.

Pure chocolade: het lustopwekkend eten pur sang

Chocolade is ontzettend goed voor het vrouwelijk libido. Het bevat ten eerste magnesium, wat ontspanning brengt. Daarbij bevat pure chocolade heel veel cacao, waarin het stofje phenylethylamine zit. Dit stofje is van belang om emotioneel genot te ervaren.

Wit goud ook voor je seksleven

Welke kleur asperge je ook prefereert, deze groente is zeer positief voor je libido. De groente bevat stoffen die zeker als lustopwekkend bestempeld kunnen worden. Denk hierbij aan calcium en kalium. Dit zijn mineralen, die helpen met de hormoonhuishouding in je lichaam. Is deze in balans, dan heb je zin in seks. Bovendien geven de stoffen energie en uithoudingsvermogen, wat je in de slaapkamer ook misschien wel nodig hebt.

Selderij: het teken van bordelen

Bij selderij wordt een toename in androsteron gerealiseerd. Deze stof is een mannelijk hormoon met als werking: opwinding bij vrouwen teweegbrengen. Niet voor niets werd deze groente in de tijd van de Romeinen al vaak gebruikt in de borden van bordelen en werd in de middeleeuwen selderij in Duitsland aangeduid als “Geilwurtz”.

Tomatensaus voor de seks

Je eet het waarschijnlijk wekelijks: tomaten. Wist je echter dat tomaten ook een stofje bevatten, dat een lustopwekkende werking heeft? Dat stofje heet lycopeen en het zorgt voor een goed werkende prostaat. Vergeet niet je tomaten te koken in bijvoorbeeld een saus, want dan komt lycopeen dus vrij.

Bananen vol energie op alle gebieden

In een banaan zit veel kalium, magnesium en vitamine B. Van deze stoffen krijgt je lichaam meer energie en uithoudingsvermogen. Bovendien zit er in een banaan het enzym Bromelia, wat er bekend om staat het mannelijk libido te verhogen.

Avocado houdt je hormonen in balans

Door een hoge concentratie aan foliumzuren is de avocado zeker een lustopwekkend type eten. Daarnaast vind je in een avocado vitamine B6. B6 staat erom bekend dat het de hormoonbalans reguleert en energie geeft.

Rode of normale ginseng

Ginseng vind je veel in de Chinese geneeskunde en wordt daar gebruikt om een laag libido te behandelen. Rode ginseng heeft vooral een positief effect op het stimuleren van en langer aanhouden van een erectie. Ook verbetert dit kruid de seksuele opwinding tijdens de menopauze bij vrouwen. Ginseng kun je verwerken in een kopje thee of aan je smoothie toevoegen.

Pistachenoten voorkomt stoornis

Pistachenoten zijn niet alleen gezond, maar ook bevatten deze noten vezels, gezonde vetten en eiwitten. Bovendien verminderen ze het risico op een erectiestoornis. Vooral mannen hebben op seksueel gebied profijt van pistachenoten. Pistache bevat het stofje L-Arginine, dat de bloedcellen verwijdt. Hierdoor kan een erectie sneller en makkelijker ontstaan.

Amandelen voor een boost

In amandelen zitten een aantal antioxidanten, die je seksleven daadwerkelijk een boost kunnen geven. Denk hierbij aan stofjes als polyfenolen en vitamines. Ook het aanwezige stofje zink heeft een positieve invloed. Zink zorgt bij mannen voor de productie van testosteron en de sekslust bij mannen en vrouwen.

Makkelijk meer zin in seks?

Wanneer je jouw libido wil vergroten, dan kun je ook een popper gebruiken. Poppers zijn snel verdampende vloeistoffen, die je moet inhaleren. Dit veroorzaakt een roes, waarin je spieren volledig ontspannen en je dus seksueel opgewonden raakt. Bovendien zorgt een popper voor intense aanrakingen en orgasmes.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.