Menu
0
Snelle en discrete verzending
100% Discrete betaling verpakking & verzending!
Afhaal locatie post NL beschikbaar
De beste poppers voor de laagste prijs
08Dec2023
Top 6 beste glijmiddelen

Top 6 beste glijmiddelen

Door: IkwilpoppersReacties: 0

Glijmiddelen zijn vloeibare substanties die ontworpen zijn om wrijving te verminderen en het comfort tijdens de seks te vergroten. Ze kunnen op water-, siliconen- of oliebasis zijn en bieden verschillende voordelen die de algehele ervaring aanzienlijk zullen verbeteren! Natuurlijk zit er verschil per type glijmiddel en per merk, daarom zal deze blog stilstaan bij de top 6 van beste glijmiddelen op dit moment. Op die manier kan jij er van uitgaan dat wat je seksuele doel ook is, er altijd de juiste lubricatie bij de hand is!

Hoe werkt glijmiddel?

De werking van glijmiddelen is gebaseerd op het verminderen van wrijving tussen de huid en andere oppervlakten. Door een dunne laag van het glijmiddel aan te brengen, kunnen seksuele bewegingen (denk aan alles van masturbatie tot seks) soepeler en comfortabeler verlopen, wat resulteert in verminderde irritatie en meer plezierige sensaties. Het glijmiddel kun je al tijdens het voorspel aanbrengen en kan gebruikt worden tijdens de penetratie, orale seks, aftrekken en vingeren. Glijmiddel kun je daarom op meer plekken aanbrengen dan alleen de penis en vagina; op alle gevoelige plekjes zorgt glijmiddel voor nieuwe sensaties. Voor elke glij is er een middel!

Voordelen glijmiddelen

Veel mensen schamen zich om glijmiddel te gebruiken tijdens de seks, maar dit is helemaal niet nodig! Want het middel biedt vele voordelen tijdens je seksuele avontuur:

  • Glijmiddel zorgt voor genoeg vocht, wanneer de vagina van zichzelf uit te weinig vocht aanmaakt. Zo blijft de seks toch prettig en zeer zeker niet pijnlijk
  • Het middel verhoogt ook het genot bij elke seksuele handeling: penetratie, orale seks, hand stimulatie en zelfs bij masturbatie
  • Glijmiddel met smaakje voegt nog een extra dimensie aan de seks toe
  • Er zijn ook glijmiddelen beschikbaar die massage als hoofddoel hebben

 

De 6 beste glijmiddelen

Wat het beste glijmiddel voor iemand is, is natuurlijk afhankelijk van de persoon in kwestie. Om je toch een overzicht te geven van welke kwalitatieve middelen er op de markt zijn, volgt hieronder een lijstje met de 6 beste glijmiddelen van het moment, gebaseerd op klantervaringen.

Waterbasis

Het beste glijmiddel anno 2023 is de EasyGlide Waterbasis. Dit middel is op waterbasis vervaardigd en kun je gemakkelijk inzetten in elke situatie. Het middel heeft geen geur en kleur en heeft een neutrale smaak. Bovendien droogt het goed op, waardoor er geen resten achterblijven. Je doet lang met een verpakking en dat voor een scherpe prijs. Koop via deze link jouw EasyGlide Waterbasis of andere glijmiddelen op waterbasis.

Glijmiddel met smaakje

Ook onder deze categorie scoort het merk EasyGlide hoge ogen. Deze glijmiddelen zijn allemaal op waterbasis gecombineerd met een fruitig smaakje. Je hebt de smaken aardbei, passievrucht, kers en guaraná. Bekijk hier ons assortiment en schaf vandaag nog jouw perfecte smaakje aan.

Anaal glijmiddel

Zeker bij anale seks is glijmiddel een vereiste, doordat rondom de anus minder natuurlijke lubricatie geproduceerd kan worden, wat de penetratie zou vergemakkelijken. Anale glijmiddelen kunnen daarom helpen om de daad een stuk soepeler en aangenamer te laten verlopen. EasyGlide heeft ook in anaal glijmiddel een kwalitatieve lijn. Het voordeel is dat de middelen dermatologisch getest zijn en gecombineerd kunnen worden met latex condooms. Schaf hier de EasyGlide Anal aan. Mocht je voor anaal gaan en het net wat spicier willen maken, kijk dan eens bij ons popper assortiment, als je durft.]

Stimulerend glijmiddel

Het beste stimulerende glijmiddel van dit moment is de Boners erectiecrème. Dit glijmiddel helpt bij het behouden van een harde lul. Bovendien wordt bij massage met de crème de penis ook sneller stijf. Nieuwsgierig geworden? Koop je erectiecrème dan op deze pagina.

Voor fisting

Voor fisting is een dikker glijmiddel nodig om de penetratie soepel te laten verlopen. De beste fisting gel is Buttr fist it gel. De gel is dikker dan normale glijmiddelen, maar toch op waterbasis. Hierdoor kan het middel met siliconen seksspeeltjes en condooms gecombineerd worden. Het middel zal geen huidirritaties veroorzaken, doordat het vrij is van parfums. Jouw fisting gel koop je op deze pagina. Let er wel op, alles draait om opbouwen bij fisting! Bouw het rustig op.

Op basis van siliconen

Het beste glijmiddel op siliconenbasis is Pjur Original Bodyglide. Dit middel is een massagemiddel, glijmiddel én bodylotion in één. Het biedt een langdurige vochtigheid met positieve glijeigenschappen. Bovendien is het middel zo samengesteld dat irritaties uit den boze zijn. Het middel is geurloos, smaakloos en kleeft niet. Bovendien kan het veilig gebruikt worden met latex producten en condooms. Jouw flesje Pjur kopen? Doe het hier!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.