Menu
0
Snelle en discrete verzending
100% Discrete betaling verpakking & verzending!
Afhaal locatie post NL beschikbaar
De beste poppers voor de laagste prijs
05Dec2023
Wat zijn poppers en hoe gebruik je ze?

Wat zijn poppers en hoe gebruik je ze?

Door: IkwilpoppersReacties: 0

Poppers zijn ontzettend populair in het uitgaanscircuit en vooral bij anale, seksuele handelingen door de spierverslappende werking. Wil je meer leren over wat poppers doen en hoe je ze inneemt? Ontdek de effecten en de juiste toepassing van deze populaire stimulerende vloeistoffen in onze blog. Bekijk hier ons assortiment kwalitatieve poppers om jouw seksuele ervaring op te krikken.

Wat zijn poppers?

Poppers zijn kleine flesjes gevuld met een heldere en sterk geurende vloeistof. Deze vloeistof kan een intense roes van 3 tot 5 minuten teweegbrengen. Poppers worden vaak geassocieerd met (anale) seks omdat ze de seksuele beleving intenser kunnen maken. Ze bevatten nitrietverbindingen zoals amylnitriet, butylnitriet, pentylnitriet, isopropylnitriet of isobutylnitriet die snel kunnen verdampen. Het is belangrijk om poppers alleen in te ademen en niet in te slikken. De naam "poppers" is afkomstig van het geluid dat vroeger werd gehoord bij het openen van capsules met deze stoffen. Maar vergeet niet, poppers worden ook steeds vaker gebruikt binnen de party scene vanwege de mentale roes die ze veroorzaken!

Effecten poppers

De effecten van poppers kunnen variëren, afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt en de omgeving waarin je bent. Over het algemeen kunnen poppers de volgende effecten veroorzaken:

 • Euforische gevoelens
 • Seksuele opwinding
 • Gevoel van ontspanning
 • Drempel verlagende gevoelens
 • Warm gevoel in lichaam
 • Duizeligheid
 • Spierverslapping
 • Hallucinaties (bij hogere doses)
 • Versterking orgasmes (bij inname vlak voor orgasme)
 • Uitstellen orgasme (door erectievermindering)
 • Intensere aanrakingen

Werking poppers

Poppers worden geïnhaleerd via de neus, niet ingenomen. Om dit makkelijker te laten gaan, verkopen wij een neusverbinding voor op flesjes! De vluchtige nitrietverbindingen worden rechtstreeks uit de flesjes ingeademd. Het verdampingsproces begint wanneer het dopje opengaat. Je kunt aan het flesje ruiken of de popper op een zakdoek doen om het in te ademen. De roes begint direct na inhalatie en duurt ongeveer drie minuten. Oorspronkelijk werden nitrietverbindingen gebruikt in de medische wereld om vernauwingen van de hartspier te behandelen, omdat poppers vaatverwijdend werken. Bij regelmatig gebruik kan tolerantie ontstaan, wat betekent dat je meer moet inhaleren voor gewenste effecten. Als je een paar dagen geen poppers gebruikt, verdwijnt de tolerantie echter snel.

Eventuele bijwerkingen

Doordat poppers vaatverwijdend werken, kan de bloeddruk snel dalen, wat kan leiden tot hoofdpijn, duizeligheid en zelfs flauwvallen. Poppers mogen niet samen met alcohol, drugs, medicijnen of viagra worden toegepast, omdat dit onbedoelde risico's kan veroorzaken. Een andere bijwerking is dat het korte roeseffect mensen de drang kan geven om steeds opnieuw te inhaleren.

Hoe neem je poppers in?

Poppers inhaleer je door de dampen van de nitrietverbindingen in te ademen die vrijkomen zodra je het flesje opent. Dit wordt ook nog makkelijker gemaakt met de speciale popper inhalers. Dit is een onopvallende gadget, die je overal mee naartoe kunt nemen. Check hier ons assortiment aan poppers! Zodra de dampen van de popper je hersenen bereiken, zul je direct de effecten ervaren. Poppers worden vooral ingezet tijdens seks, met name anale seks. Ze kunnen ook worden toegepast op feestjes of thuis.

Hoelang blijven poppers zichtbaar in je bloed?

Het is een geruststelling om te weten dat poppers snel worden afgebroken in het lichaam, waardoor ze praktisch ondetecteerbaar zijn in bloed- of urinetests. Het is belangrijk op te merken dat er momenteel geen specifieke tests beschikbaar zijn om het gebruik van poppers, anno 2023, aan te tonen.

Zijn poppers legaal?

Tot 2001 waren poppers legaal verkrijgbaar in bepaalde winkels, zoals seksshops. Een periode van intense experimenten met hun samenstelling brak aan in 2005. Opmerkelijk genoeg vielen poppers ooit onder de Geneesmiddelenwet, maar ze zijn nu gereguleerd onder de Warenwet. Wil je liever andere lustopwekkers? Bekijk eens hier welke lustopwekkers wij hebben.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.