Menu
0
Snelle en discrete verzending
100% Discrete betaling verpakking & verzending!
Afhaal locatie post NL beschikbaar
De beste poppers voor de laagste prijs
06Dec2023
Zo geef je een prostaatmassage

Zo geef je een prostaatmassage

Door: IkwilpoppersReacties: 0

De prostaat is een mannelijke klier, die een belangrijke functie heeft. Hij produceert namelijk vocht, dat samen met het sperma tijdens een orgasme naar buiten wordt gestuwd en dat ervoor zorgt dat de zaadcellen langer overleven. Het is kortom erg belangrijk om de prostaat gezond te houden. Een prostaatmassage kan hierbij helpen. In deze blog gaan we dieper in op wat een prostaat massage is en hoe je jezelf of je partner een heerlijke prostaatmassage kan geven.

Is prostaatstimulatie gezond?

Onderzoeken hebben aangetoond dat een prostaatmassage helpt bij het risico op prostaatkanker te verminderen. Ook wanneer de prostaat is ontstoken, is het melken van de prostaat aan te raden. Soms kan prostaatstimulatie bovendien effectief zijn bij erectieproblemen en ejaculatieproblemen. De prostaat staat immers dicht bij de penis en stimulatie van de prostaat heeft daarom een positieve invloed op de penis.

Verdere voordelen prostaat massage

Naast een gezondere staat van de prostaat en de penis heeft prostaat stimulatie nog meerdere voordelen:

  • Meer schadelijke stoffen en bacteriën worden met prostaatvocht afgevoerd.
  • Levert intensere seks op door betere doorbloeding.
  • Erecties duren langer.
  • Mogelijkheid om meerdere orgasmes te krijgen
  • Meer vloeistof leidt tot langere overleving van zaadcellen.

Waarom is de stimulatie van de prostaat fijn?

De prostaat bevat veel zenuwuiteinden. Toch wordt hij tijdens de seks onbedoeld of bedoeld nauwelijks aangeraakt. Dit gebrek aan aanraking en de vele zenuweinden zorgen ervoor dat fysiek contact de eerste paar keer heel heftig aanvoelt. De prostaat is gewoon gevoelig voor fysieke aanraking en druk.

Inwendige prostaatmassage

Je kunt zelf je prostaat melken via de anus en het perineum en zo doe je dit:

  • Knip je nagels kort en maak ze schoon.
  • Ga op je rug liggen.
  • Trek je knieën op.
  • Ontspan de sluitspier.
  • Plaats flink wat glijmiddel op je wijs- of middelvinger en op de anus.
  • Breng je vinger in bij de anus.
  • Duw je vinger vijf centimeter naar binnen in de richting van je buik.
  • Voel je een verdikking, die iets wegheeft van een walnoot, dan voel je de prostaat.
  • Beweeg je vinger enigszins gekromd langs de prostaat en beweeg deze voorzichtig heen en weer.
  • Houd hierbij een constante druk op de prostaat, dus niet een beetje kietelen maar flink masseren.

Bij een massage van de prostaat moet je niet verwachten meteen een intens orgasme te krijgen. Soms moet je meermaals proberen, voordat het zijn vruchten afwerpt. Bovendien duurt een massage doorgaans tot wel een kwartier om een goed orgasme te krijgen.

Prostaat massage door je partner

Het is extra intiem en aangenaam, wanneer je je prostaat laat masseren door je partner. Je partner moet veel glijmiddel en handschoenen of een condoom gebruiken voor een aangenamere en bovenal hygiënischere en veiligere ervaring. Hierna kun je bovenstaande stappen gewoon volgen. Condooms kopen? Klik op de link voor onze kwalitatieve condooms. Praat tussentijds met elkaar over wat fijn is en wat niet, zodat jullie allebei profijt uit de prostaat melken halen.

Uitwendige prostaat massage

Het is ook mogelijk om de prostaat van buitenaf te voorzien van een massage. Dit doe je door tussen het scrotum en de anus een lichte druk uit te voeren met je duim of knokkels. Beweeg zo op het perineum heen en weer. Zo activeer je ook je p-spot.

Seksspeeltjes om prostaat te melken

Wanneer jij of je partner liever niet de vinger gebruiken om de prostaat te stimuleren, dan kun je ook bepaalde seksspeeltjes hiervoor gebruiken. Een buttplug zou je goed kunnen helpen bijvoorbeeld. Bekijk hier ons assortiment buttplugs. Er bestaan echter ook speciale prostaatstimulators en prostaatdildo’s. Bekijk hier onze prostaat vibrators. Door dit type vibrators wordt je p-spot getriggerd door de verschillende vibratiestanden. Bovendien zorgen de trillingen voor een beter ontspande anus, waardoor het makkelijker is seksspeeltjes in te brengen. Met de meeste seksspeeltjes kun je zowel een inwendige als uitwendige prostaatmassage uitvoeren.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.