Menu
0
Snelle en discrete verzending
100% Discrete betaling verpakking & verzending!
Afhaal locatie post NL beschikbaar
De beste poppers voor de laagste prijs
12Dec2023
Klaarkomen uitstellen? Hier zijn de tips!

Klaarkomen uitstellen? Hier zijn de tips!

Door: IkwilpoppersReacties: 0

Er zijn genoeg mannen die te snel klaarkomen. Het is een van de meest voorkomende seksklachten bij mannen. Dit zorgt veelal voor stress en teleurstelling, want je hebt er geen controle over. Het kan sporadisch wel eens voorkomen in periodes, waarin je erg opgewonden bent of juist in een periode van stress. Gebeurt het altijd, dan kan het echter problematisch zijn. Wil jij het klaarkomen ook uitstellen? Deze blog geeft je handige tips om jouw seksuele genot en het genot van je partner op te krikken.

Begrijpen is een belangrijk deel van klaarkomen uitstellen

Te vroeg klaarkomen wordt niet door maar één ding veroorzaakt. Er kan sprake zijn van erfelijke aanleg, waardoor er een aangeboren verhoogde zaadlozingsreflex aanwezig is. De leeftijd kan ook een rol spelen. Jongere mannen kunnen vaak niet goed aanvoelen wanneer ze komen dus kunnen hierop ook niet ageren. Ook psychologische factoren leveren een bijdrage aan te snel klaarkomen. Je kunt te veel stress of angst hebben. Je kunt je onzeker voelen of depressieve gevoelens hebben. Te vroeg klaarkomen kan ten slotte ook verergerd worden, wanneer je het al eens hebt meegemaakt. Dan blijft het namelijk tussen de oren zitten en neem je het geheid mee naar je volgende vrijpartij. Meditatie kan hier mee helpen.

Klaarkomen leren uitstellen

Je moet niet denken aan dat je het klaarkomen wil uitstellen, want dat werkt averechts. Denk echter bijvoorbeeld aan iets stoms, als je voelt dat je gaat komen. Voor sommige mannen neemt dit de opwinding weg, waardoor een zaadlozing uitblijft. Denk bijvoorbeeld aan een nare klus, die je nog moet doen of aan een enge film die je gezien hebt.

De befaamde knijptechniek

Met de knijptechniek voorkom je dat bloed richting je penis stroomt. Hierdoor wordt deze niet stijf en hard. Pas deze techniek toe, wanneer je merkt dat je zal klaarkomen. Knijp de penis af door met je duim en wijsvinger twintig seconden onder de eikel lichtjes te knijpen. Dit zorgt ervoor dat het bloed wegloopt uit de penis. De erectie neemt ook ietwat af, maar je kunt hierna verdergaan met de seks. Je kunt ook het perineum indrukken, dat zich bevindt tussen de ballen en de anus. Als je hier drukt, dan neemt de aandrang tot klaarkomen eveneens af.

Onderbreek opwinding

Je kunt tijdens de seks een onderbreking inlassen om op adem te komen, maar dat is voor zowel jou als je partner misschien niet heel fijn. Daarom is het ook raadzaam om de penetratie langer uit te stellen door meer aandacht te besteden aan voorspel. Neem bijvoorbeeld meer tijd voor massages of handspel vooraf. Of zorg ervoor dat je partner eerst klaarkomt middels orale seks of middels speeltjes. Zoek je nog leuke seksspeeltjes voor je partner? Kijk dan eens op deze pagina. Je kan er ook voor kiezen om, tussen de seks door, je partner te beffen. Zo wissel je penetratie af, en daarmee ook opwinding, zonder haar plezier te verminderen.

Masturbatie helpt klaarkomen uit te stellen

Je kunt ook eerst masturberen, voordat je met je partner vrijt. Als je een paar uur van tevoren masturbeert, houd je het vaker de tweede keer tijdens de vrijpartij langer vol. Heb je hulp nodig bij de masturbatie? Probeer dan een van onze kwalitatieve masturbators. Heb je geen hulp nodig en wil je gewoon een fijn gevoel tijdens het aftrekken? Dan moet je er ook eens naar kijken!

Speciale condooms

Tegenwoordig zijn er ook al speciale condooms op de markt, die helpen een vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan. Voor veel mannen helpt een condoom an sich al om het klaarkomen uit te stellen. Dit komt, omdat er minder wrijving is tijdens penetratie. Heb je nieuwe condooms nodig? Koop ze hier! Bovendien helpt het al om tijdens de seks een rubbertje te halen, aangezien dat de opwinding laat afnemen. Tegenwoordig zijn er echter ook condooms op de markt, die voorzien zijn van een verdovende crème. Dit verdooft de penis lichtjes, waardoor ejaculatie uitgesteld wordt.

Train je bekkenbodemspier

Je kunt als man ook je bekkenbodemspier trainen. Dit doe je door tijdens het plassen te stoppen en na een paar seconden weer door te gaan. Dit aanspannen en ontspannen kun je verder trainen tijdens het vrijen. Zo krijg je meer controle over de zaadlozing.

Kom je niet snel klaar, maar heb je juist moeite met klaarkomen? Lees dan ook deze blog met oorzaken en oplossingen!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.