Menu
0
Snelle en discrete verzending
100% Discrete betaling verpakking & verzending!
Afhaal locatie post NL beschikbaar
De beste poppers voor de laagste prijs
09Dec2023
Prostaat orgasme, wat is dat?

Prostaat orgasme, wat is dat?

Door: IkwilpoppersReacties: 0

Een prostaat orgasme is een unieke vorm van seksueel genot die specifiek gericht is op de prostaat, een kleine ‘plezier knop’ in het mannelijke voortplantingssysteem. Deze vorm van orgasme staat bekend om de intensiteit en diepe sensaties die het kan op wekken, het heeft de potentie om het seksuele genot voor mannen zo veel intenser te maken. In deze blog duiken we dieper in het prostaat orgasme en waarom het de moeite waard is om eens zelf, of met een partner, uit te proberen!

Wat is de prostaat?

De prostaat is een klier die zich onder de blaas bevindt en verantwoordelijk is voor de productie van prostaatvocht, een essentieel onderdeel van sperma. Het is ongeveer zo groot als een walnoot en heeft een directe invloed op de mannelijke seksuele gezondheid. Daarom wordt het ook wel de mannelijke g-spot of de p-spot, genoemd. De prostaat ligt tussen het scrotum en de anus in, maar dan inwendig. Op deze plek komen alle goede zenuwen samen, die nodig zijn voor erecties, orgasmes en spuiten!

Hoe werkt een prostaat orgasme?

Een prostaat orgasme verschilt van een ‘normaal’ orgasme, doordat het de stimulatie van de prostaat vereist. Deze stimulatie kan worden opgewekt via anaal plezier of door externe massage van de perineum, het gebied tussen de anus en het scrotum. Wanneer de prostaat op de juiste manier gestimuleerd wordt, kan dit leiden tot intense, langdurige orgasmes die veel dieper en bevredigender zijn dan normale orgasmes. Een bijkomend voordeel is dat door het stimuleren van de prostaat een man zelfs meer dan één keer kan klaarkomen.

Wat zijn de voordelen van een prostaat orgasme?

Het prostaat orgasme staat ten bekend om zijn intensiteit en kan leiden tot langdurige, golven van plezier. Mannen die dit type orgasme ervaren, melden vaak een verhoogd seksueel genot en een diepere bevrediging. Regelmatige prostaat massage, zoals vereist voor een prostaat orgasme, kan de gezondheid van de prostaat óók bevorderen. Het kan helpen bij het voorkomen van prostaatproblemen en het verminderen van het risico op prostaatkanker. Ook ben je dan alvast voorbereid op de prostaat check die je krijgt rond je 50ste. Voor koppels kan het verkennen van het prostaat orgasme de intimiteit en het vertrouwen tussen partners vergroten. Het vereist open communicatie en wederzijds vertrouwen, wat de band kan versterken. Praat er wel eerst goed over!

Hoe kun je de prostaat stimuleren?

Het masseren van de prostaat is cruciaal bij het stimuleren van de prostaat. Een prostaat massage kan op meerdere wijze: inwendig, je laten masseren door je partner, uitwendig en middels seksspeeltjes. Lees hier meer hoe je de prostaat kunt melken. De beste manier is om de prostaat inwendig via de anus te masseren. Daarom is het aan te raden om genoeg glijmiddel te gebruiken. Koop hier jouw anaal glijmiddel.

De bedenkingen weerlegd

Uit onderzoek is gebleken dat veel mannen de voordelen van een prostaat orgasme nog niet kennen. Ze weigeren een prostaat massage, omdat ze bang zijn dat dit via de anus moet gebeuren en ze pijn vrezen. Bovendien hadden ze angst dat de seks zo vies zou worden en dat het stimuleren van de prostaat ze homofiel zou maken. Deze angsten verpesten het prostaat orgasme, terwijl het stimuleren van de prostaat ook uitwendig kan en een prostaat orgasme alleen maar voordelen oplevert. Bovendien hoeft de partner of de man zelf de massage niet uit te voeren; er zijn genoeg seksspeeltjes die kunnen helpen bij een prostaat massage. Koop hier jouw prostaat stimulator en probeer het zelf uit.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.