Menu
0
Snelle en discrete verzending
100% Discrete betaling verpakking & verzending!
Afhaal locatie post NL beschikbaar
De beste poppers voor de laagste prijs
07Dec2023
Zo geef je haar een vaginale massage

Zo geef je haar een vaginale massage

Door: IkwilpoppersReacties: 0

Een vaginale massage is een intieme praktijk, waarbij je misschien vermoedt dat dit alleen tussen relatiepartners afspeelt. Dit is echter niet helemaal waar. Een Yoni massage is ook steeds meer onderdeel van de wereld van wellness en alternatieve therapieën. Hoewel het onderwerp soms een taboe kan zijn, valt de vaginale massage onder de tantra massages, waarbij je lichaam door helende aanrakingen ontspannen wordt. Daarom zal deze blog deze specifieke tantra massage uitleggen, waarbij ook aandacht wordt besteed aan hoe jij haar of jezelf een perfecte vaginale massage kan geven.

Wat is een vaginale massage?

Een vaginale massage is een holistische benadering van het welzijn van vrouwen, waarbij de vagina en omliggende gebieden worden aangeraakt en gestimuleerd om mogelijke fysieke, emotionele en energetische blokkades vrij te maken. De vaginale massage wordt ook wel de Yoni massage genoemd. Deze praktijk vindt zijn oorsprong in eeuwenoude tradities en culturen, en wordt tegenwoordig op verschillende manieren toegepast, zowel in seksuele als spirituele contexten. De massage vormt een onderdeel van de tantra massages, die gericht zijn om verschillende gebieden in je lichaam tot ontspanning te brengen middels aanrakingen.

Wat is de betekenis van Yoni?

In het Sanskriet heeft Yoni meerdere betekenissen. Plat gezegd staat het voor vagina, maar eigenlijk betekent het begrip veel meer. Yoni staat voor vrouwelijke energie en de bron van het leven. Volgens de filosofie binnen de yoga staat het begrip voor de vrouwelijkheid en wordt het afgebeeld als een vulva. Yoni ervaar je spiritueel, emotioneel en lichamelijk. Yoni slaat dus eigenlijk meer op het hele vrouwelijke voortplantingssysteem en niet specifiek op de vagina.

Doel van de Yoni massage

Bij een vaginale massage gaat het om liefdevolle en helende aanrakingen. Dit kan bij de vagina en vulva zijn, maar het is ook goed de venusheuvel, buik en borsten mee te nemen. Tijdens de massage is de kans op een intens orgasme groot, aangezien de vrouwelijke geslachtsdelen volledig tot rust komen en gestimuleerd worden. Daarom is het doel ook even aandacht voor jezelf. Of als jij haar masseert; aandacht voor haar.

 

Voordelen van de vaginale massage

Een vaginale massage kan een aantal voordelen bieden. Het belangrijkste is dat fysieke spanningen en emotionele blokkades door een massage losgelaten kunnen worden. Spanning wordt namelijk vaak in het bekkengebied opgeslagen, waardoor de vagina óf hypersensitief óf juist gevoelloos aanvoelt. Door massages kan de seksuele energie weer vrij stromen. Voor de vrouw kan de vaginale massage leiden tot een grotere verbondenheid met je Yoni. Voor bepaalde vrouwen kan het aanraken en masseren van het intieme gebied een therapeutisch effect hebben. Het kan helpen bij het verwerken van emotionele trauma's en het herstellen van het vertrouwen in het lichaam.

Hoe geef je een vaginale massage?

Elke goede massage begint met het in de stemming komen. Creëer een ontspannen of juist sexy vibe. Kaarsen en geurolie kunnen hierbij goede hulpmiddelen zijn. Geef jij jezelf een massage? Trek dan wat uit, zet de verwarming aan, zorg ervoor dat niemand je kan storen en pak een zacht kussen erbij, zodat je comfortabel ligt. Raak jezelf dan aan op een manier die jij prettig vindt. Dat hoeft niet meteen van binnen te zijn. Begin met het masseren van je nek of voeten met de hulp van oliën of massagestenen. Neem vooral de tijd en word je bewust van wat jij fijn vindt. Je kunt natuurlijk ook attributen erbij gebruiken om je vagina van binnen te verkennen. Klik hier voor een aantal goede g-spot vibrators.

 

Hoe geef jij haar een vaginale massage?

Als partner wil jij je vrouwtje soms ook even in de spotlight zetten en dat kan middels een vaginale massage. Zorg ervoor dat jullie een ongestoord moment samen hebben. Zorg voor warmte en een comfortabele plek, waar je partner zich op haar gemak kan voelen. Regel handdoeken en speciale vaginale massageolie. Zeer belangrijk is dat je van tevoren bespreekt wat ze fijn vindt en niet en of er zaken zijn waar jij rekening mee moet houden. Voor een goed resultaat is het belangrijk haar hele lichaam te masseren en aan te raken om haar volledig te ontspannen. Beweeg vervolgens met je aanrakingen naar het centrum. Leg haar op haar rug en raak de borsten en buik aan. De borsten zijn gevoelig, dus doe dit met aandacht en zachtheid. Ga vervolgens tussen haar benen zitten en maak oogcontact. Gebruik de speciale olie en begin met de buitenkant van de vagina te masseren en de venusheuvel. Spreek vooral veel lieve woordjes uit en complimenteer haar om bepaalde onzekerheden weg te nemen. Wanneer je binnen de vagina gaat masseren, gebruik een of twee vingers en masseer met lichte druk. Houd wel altijd in ogenschouw wat je partner wil. Rust nemen is vaak prettiger dan alles met haast afgaan. De vrouw is de baas tijdens deze massage.

De opmaat naar seks

Voor mannen is er ook een massage mogelijk, die de seksuele energie oproept en vrij laat stromen: de prostaat massage. Lees in dit artikel meer over deze intense massage. Voor een intense seksuele ervaring zijn poppers een uitkomst. Poppers geven een roes, extra geilheid en euforie! Bij elke popper komen weer nét andere effecten kijken, maar geen zorgen: wil je er meer over weten? Klik dan op het product of neem even contact met ons op!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.